fbpx

Jalm&B om kål og BBQ…

Tilsæt fem servietter pr. spisende i selskabet – vores BBQ burger byder på masser af snask, kålslaw og velsmag!

Sådan gør du

BBQ

Blend alle ingredienserne til en glat pasta.

Spareribs

Kog kødet i let saltet vand. Lad det simre i ca. 45 min, så kødet er mørt, men ikke falder fra hinanden.

Smør benene godt ind i marinade, og grill dem i ca. 20-30 min. Pensl dem med ekstra marinade hver gang de bliver vendt.

Spidscoleslaw

Bland skyr, creme fraiche, ketchup, sennep og paprika. Skær æblet i tern, og bland med selleri og fintsnittet spidskål. Bland grøntsagerne med dressingen og smag til med salt, citronsaft og peberrod

Spareribs

Pluk kødet fra spareribsene.

Skær Jalm og B briocheburgerbollerne over, og rist dem på skæresiden i 2-3 min. Fordel spidscoleslaw på underbollen og dæk med kød fra spareribs. Drys lidt forårsløg udover, og smør overbollen med lidt ekstra BBQ sauce.

Ingredienser

  • 1 pk. Jalm&B brioche burgerboller
  • 1 kg spareribs

BBQ marinade

  • 200 g ketchup
  • 100 g brun farin
  • 100 g miso
  • 100 g vand
  • 4 fed hvidløg
  • Skal og saft af 1 citron
  • 1 tsk. røget paprika
  • 100 g smør
  • 4-5 kviste frisk timian
  • 1 stk. zittauerløg
  • 1 stk. frisk chili
  • Salt
  • Peber
  • 1 bndt. forårsløg

Spidscoleslaw

  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 100 g revet knoldselleri
  • 1 stk. syrligt æble
  • 100 g creme fraiche 38%
  • 150 g skyr
  • 2 tsk. Revet peberrod
  • 2 tsk. Dijon sennep
  • 2 tsk. Ketchup
  • 1 tsk. Cayenne peber eller røget paprika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.