fbpx

Jalm&B om morgenburgers…

Spejlæg med løbende blomme, en tyk skive saftig bacon, stegt tomat og gyldenristet brød med surdej og bløde løg… Et bud på en god søndag morgen.

Sådan gør du

Mayonnaise

Bland æggeblommer, Dijon sennep, salt og lidt citronsaft. Tilsæt olien langsomt under kraftig piskning, til al olien er optaget og blanding tyknes. Smages til med salt og citronsaft.

Pil og snit løgene fint. Svits dem af på en meget varm pande. Når løgene er brunet godt af, skru ned og lad dem karamelliseres ved lav varme.

Skær tomaten i skiver og drys dem med salt, peber og et stænk god olivenolie.

Steg bacon, tomater og æg af.

Rist English muffins og byg så sandwichen op.

Ingredienser

  • 1 pk. Jalm&B English muffins
  • 2 stk. zittauerløg
  • 2 stk. tomater
  • 8 skiver god bacon
  • 4 stk. æg
  • Ketchup

Mayonnaise

  • 1 stks. stor æggeblomme
  • ½ L vindruekerneolie
  • 1 tsk. Dijon sennep
  • Salt
  • Citron saft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.