Vores brødmission

VI HAR EN KLAR MISSION. VI UDFORDRER DET TYPISKE SUPERMARKEDSBRØD i jagten på at skabe det ultimative brød

Vi havde én målsætning: at skabe det ultimative økologiske surdejsbrød! 9 måneder er brugt at finde den bedste ølandshvede, balancere smagen fra surdej og langtidsfermentering for at opnå luftige huller og den ultimative smag af nordisk korn. Tiden er faktisk en af de vigtigste ingredienser i alle vores opskrifter. Tid til at udvikle det bedst mulige brød kræver tid til at afprøve, teste og justere i både mængder, temperaturer og fermenteringstider.

Holdninger til råvarer

Vi finder hovedsaligt vores råvarer i Norden og allerhelst lokalt i Danmark. Altid med afsæt i kvalitet og sæson. I vores søgen efter det bedste Norden har at byde på, har vi allieret os med nogle af landets skrappeste økologer; herunder Skærtoft Mølle, Søris og Herslev Bryggeri. I bageriet på Amager ved København følger vores dygtige bagere dejens hævning og konsistens frem til det færdige brød, så alle vi brødentusiaster kan få vores daglige brød med sprød skorpe, saftige krumme og rige smag.

Vores signaturbrød

Surdejsbrød er ikke blot surdejsbrød. I vores Artisan Brød har surdejen og det gode økologiske korn fået den altovervejende hovedrolle. Traditionelt surdejsbrød i supermarkedet hæver på gær med lidt tilsat surdej for smagens skyld. Vi har givet magten til surdejen – som også mikrobagerier i ind- og udland gør – og ladet brødet hæve på surdejen. Det kræver en håndværkers overblik, viden og fornemmelse for temperaturer, mikroorganismer og kornets kvalitet.

Se vores udvalg af brød

Følg os på sociale medier

Vores brødmission

JALM&B’S MADMISSIONÆRER HAR EN KLAR MISSION. RASMUS KRISTENSEN OG MARTIN MARKO UDFORDRER DET TYPISKE SUPERMARKEDSBRØD i jagten på at skabe det ultimative brød

Rasmus og Marko havde én målsætning: at skabe det ultimative økologiske surdejsbrød! 9 måneder er brugt at finde den bedste ølandshvede, balancere smagen fra surdej og langtidsfermentering for at opnå luftige huller og den ultimative smag af nordisk korn.Tiden er faktisk en af de vigtigste ingredienser i alle vores opskrifter. Tid til at udvikle det bedst mulige brød kræver tid til at afprøve, teste og justere i både mængder, temperaturer og fermenteringstider.

Holdninger til råvarer

Vi finder vores råvarer i Norden og allerhelst lokalt i Danmark. Altid med afsæt i kvalitet og sæson. I vores søgen efter det bedste Norden har at byde på, har vi allieret os med nogle af landets skrappeste økologer; herunder Skærtoft Mølle, Søris og Herslev Bryggeri.  I bageriet på Amager ved København følger vores dygtige bagere dejens hævning og konsistens frem til det færdige brød, så alle vi brødentusiaster kan få vores daglige brød med sprød skorpe, saftige krumme og rige smag.

vores signaturbrød

Surdejsbrød er ikke blot surdejsbrød. I Jalm&B’s Artisan Brød har surdejen og det gode økologiske korn fået den altovervejende hovedrolle. Traditionelt surdejsbrød i supermarkedet hæver på gær med lidt tilsat surdej for smagens skyld. Jalm&B har givet magten til surdejen – som også mikrobagerier i ind- og udland gør – og ladet brødet hæve på surdejen. Det kræver en håndværkers overblik, viden og fornemmelse for temperaturer, mikroorganismer og kornets kvalitet.

Se vores udvalg af brød