fbpx

Bønnespread

Denne opskrift er multifunktionel: den er lige ud ad landevejen og kan anvendes som snack, forret, supplement til kylling, fisk eller kød eller sågar som dip til sprøde grøntsagsstænger! 

Sådan gør du 

Svits løg, hvidløg og bønner hurtigt af på en varm pande i en god sjat olivenolie. Lad bønnerne køle af mens du hakker dine friske urter. I en skål blander du græsk yoghurt, chilipaste- og flager, olivenolie, citronsaft- og skal, salt og peber og de hakkede urter. Chop bønnerne groft og vend dem i skålen med alle herlighederne.  Nyd på en skive ristet Jalm&B Artisan brød. 

Ingredienser

  • 1 stk. Jalm&B Artisan brød
  • 350 g kogte butterbeans
  • ½ skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 teske tørrede chiliflager
  • 1 teske god chilipaste – alt efter styrke
  • 3 skefulde græsk yoghurt
  • 1 røvfuld urter, f.eks. dild, løvstikke og persille
  • Masser af god olivenolie
  • Saft og skal fra ½ citron
  • Salt og peber

Flere opskrifter fra Jalm&B