Burger med svampe og grønne urter
Cremede svampe i en burger med friske urter på toppen er det perfekte, saftige alternativ du har ventet på. Vi har lavet en opskrift, der så godt som passer sig selv og smager gudeskønt (pardon my blasphemy). Prøv selv!
Ingredienser
- 1 pk. Jalm&B Potato Buttermilk burgerbolle
Pulled portobello
-
3 stk. Portobellosvampe – du kan også bruge blandede svampe som på billedet
-
Olivenolie
-
Æblecidereddike
-
Salt
-
Peber
Barbecuemarinade
-
100 g ketchup
-
50 g soya eller tamari
-
4 spsk. olivenolie
-
2 spsk. æblecidereddike
-
1 spsk. røget paprika
-
1 spsk. ingefærpulver (kan udelades)
Friske urter
Sådan gør du:
Pulled portobello
Læg portobellosvampene på et ildfast fad og vend kom olie, eddike, salt og peber over. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 30 min.
Lad dem køle lidt af og pluk dem i grove strimler.
Barbecuemarinade
Bland alle ingredienserne godt sammen. Vend de plukkede svampestykker barbecuemarinaden og sørg for, at de er godt dækket.
Kom dem tilbage i det ildfaste fad og giv dem 5 min. i ovnen inden burgerne skal samles.
Top med blandede friske urter. Tilsæt spiselige blomster.
Velbekomme