Jalm&B om let laks…
Jalm&B’s English muffin kan anvendes ved alle dagens måltider; sødt eller salt. I dette tilfælde har vi valgt en enkelt og elegant kombination at pryde brødet med. Velbekomme!
Sådan gør du
Syltede løg
Pil og snit rødløgene. Kog de resterende ingredienser op og hæl over løgene. Sættes på køl.
Snit forårsløgene fint. Skær radiser i kvarte. Vrid English Muffin fra hinanden og pensl med lidt smeltet smør. Rist i ovnen, til de er gyldenbrune.
Smør Jalm&B’s English Muffin med friskost, fordel løgskaller, laks, radiser, ærteskud og forårsløg.
Voilá!
Ingredienser
- 1 pk. Jalm&B English Muffins
- Smør til ristning
- 8 skiver røget laks
- 150 g friskost
- Ærteskud
- 4 stk. radiser
- 2 stk. forårsløg
Syltede løg
- 2 stk. rødløg
- 10 stk. peberkorn
- 1 stk. laurbærblad
- 1 stk. stjerneanis
- 0,3 kg sukker
- 0,3 dl eddike
- 0,3 dl vand