fbpx

Lobsterdog – Jomfru Hot Dog

Sart, sødmefuld mikstur af det fineste friske, indhyllet i blødt, gyldent briochebrød.

Sådan gør du 

Kog og pil jomfruhummerhalerne. I den rækkefølge vel at mærke.

Imens de plasker rundt, kan du hakke persilleblade- og stilke fint. Snit bladsellerien i små tern. Riv skallen af en halv citron, halver den herefter. Varm en pande og vend citronens overflade ned mod panden. Steg den indtil den er helt mørkebrun. Pres saften fra den grillede citron og vend i mayonnaisen. Vend resten af ingredienserne i, smag til med salt og peber. Lun dine brød til grills, ovns eller pandes, og byg da din jomfru hotter med en ske. Nydes i trygt selskab med samtykke og kærlighed.

Ingredienser

4 personer

  • 1 pakke Jalm&B Brioche Pølsebrød
  • 200 g pillede jomfruhummerhummer (friske for helvede)
  • 2 stk. økologiske citroner
  • 2 dl mayonnaise
  • 1 stængel bladselleri
  • Et par stængler bredbladet persille
  • Salt og peber

Flere opskrifter fra Jalm&B