fbpx

Sandwich med yoghurt og urter

Denne opskrift er vores take på en indisk all-day snack: Dahi Toast.

Den er god morgen, middag og aften og fremgangsmåden er lige ud ad landevejen. Brug den året rundt og prøv med forskellige urter og grøntsager.

Sådan gør du 

Snit rødløget i fine tern og hak urter. Vend op i yoghurten og smag til med salt, peber og en smule piment d’espelette. Varm en sjat olie på panden og rist sennepskorn og karryblade sprøde. Læg det herefter på et stykke køkkenrulle. Spred en god klat yoghurt mellem to skiver Artisan brød og smid en god skefuld klaret smør på panden. Steg sandwichen sprød og server med sprøde karryblade og sennepskorn.

Ingredienser

  • 1 stk. Jalm&B Artisan brød
  • 5 dl drænet græsk yoghurt (kom yoghurten i et klæde og læg i en sig et par timer)
  • 1 rødløg
  • En stor håndfuld urter: dild, koriander, persille, løvstikke
  • Karryblade
  • Sennepsfrø
  • Klaret smør
  • Piment D’espelette
  • Salt og peber

Flere opskrifter fra Jalm&B