fbpx

TESTVINDER I POLITIKEN: ARTISAN BOLLE

Vi er enormt glade for, at være blevet testvindere med vores Artisan bolle i Politiken lørdag 14. september. De to dommere smagte sig gennem 6 varianter af frosne surdejsboller og vi endte i top med fuld plade på point. 

“Ligner hjemmelavet (…) Kan noget ekstra” – dommer Michael René

“Flot rustikt udseende. Smagen skiller sig ud (…) Dufter dejligt. Sej og luftig. Klar vinder” – dommer Bettina Carta

Sådan lød nogle af de rosende ord fra de to dommere i Politikens anmeldelse af surdejs-frostboller. 

Vores Artisan boller er skabt med kærlighed til håndværket og de bedste råvarer. Dejen hæver i mere end 24 timer og fermenteringen sikrer en afstemt syrlig smag, som du kender den fra de små, dygtige bagerier rundtom i landet. Syren får fint selskab af de dybere noter fra økologisk ølandshvedemel fra Samsø og ristede hvedeflager, som giver en unik smag.

Det bedste af det hele? Du bager bollerne færdige derhjemme i 8-9 minutter og kan derefter nyde en bolle så god, at den kan måle sig med den lokale mikrobager – bare uden at skulle stå i kø!