Vand, hvedemel*, fuldkornshvedesurdej* (vand, fuldkornshvedemel*) (9%), hvedesurdej*(hvedemel*, vand, gær) (9%), groft ølandshvedemel* (7,5%), hvedeflager*, salt med jod *= Økologisk
Artisan brød
Vores Artisan brød er hævet udelukkende på fordej og surdej i ca. 24 timer. Brødet er hævet køligt i hævekurve natten over for at opnå den helt rigtige fermentering. Brødet er bagt på ølandshvede fra Samsø, hvedemel, ristede hvedeflager, vand og salt. [artisan] henviser til håndværket, bagertraditioner og metoden bag brødet. Dejen kræver en nænsom håndtering, den rette foldning og balanceret surdej for at opnå det bedst mulige brød. Artisan brødet bages hårdt af i vores stenovn for at opnå den ønskede smag og sejhed fra skorpen samt en saftig og smagfuld krumme.
Tags:
økologisk / vegansk
Pr 100 g.
Energi | 857 kj / 205 kcal |
Fedt | 0,8 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 40,8 g |
– heraf sukkerarter | 0,3 g |
Kostfibre | 0 g |
Protein | 6,4 g |
Salt | 1,4 g |
Bages i forvarmet ovn ved 200° varmluft i 10-12 minutter.
Opbevares på køl ved højst +5°C.
Udvalgte Kvickly
Udvalgte Meny
Udvalgte Superbrugsen