NYT COLLAB: JALM&B X GRØD PRÆSENTERER GRØDBOLLE
Det bedste håndværksbrød fra Jalm&B møder verdens bedste havregrød fra GRØD i vores nye, økologiske Artisan Grødboller. Skabt i fællesskab – og lavet på surdej, havregrød og ølandshvede fra Samsø, koldhævet i 24 timer og drysset med havreflager på toppen.
Samarbejdet mellem Jalm&B og GRØD er et oplagt match. Vi deler en begejstringen for at eksperimentere og skabe nye, fede madoplevelser af noget så ydmygt som grød og brød. Og så er vi fælles om kun at bruge råvarer af topkvalitet – og helst lokalt.
Hos Jalm&B brænder vi for at samarbejde med kreative, kloge og talentfulde madmennesker, præcis som de fede mennesker hos GRØD. De har skabt en moderne grødkultur i København og vist, at grød både kan være lækkert, smukt og sundt. Det passer perfekt til vores bankende surdejs-hjerter, og det føltes derfor helt naturligt at gå sammen om at udvikle den ultimative grødbolle.
BMO PÅ GRØDBAR
Ikke bare er grød og brød begge nogle af verdens ældste fødevarer – de er også et perfekt match. Det vidste man allerede langt tilbage i tiden, hvor overskydende grød blev rørt i brøddejen for at undgå madspild og give ekstra næring til brødet. I vores grødbolle giver grøden ekstra saftige boller med en sej krumme og en let syrlig smag fra surdejen.
De nye Artisan Grødboller bliver til en start serveret som BMO* hos GRØD på Falkonér Allé med smør og Vesterhavsost.
Følg meget mere med i vores brødverden og i vores kreative partnerskaber på JALM&BS INSTAGRAM @JALMOGB.
*BMO= Bolle med ost