fbpx

NYT PARTNERSKAB = ABRIKOS X JALM&B

Vi er enormt glade for endelig at kunne løfte sløret for vores samarbejde med den Københavnske sandwich-konge Abrikos, som med hjælp fra Jalm&B nu kan imødekomme en bragende efterspørgsel. Nu bages det karakteristiske bløde sandwichbrød i vores bageri på Amager, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

De smukke overskårne sandwich har lagt Instagram ned, og et af kendetegnene er det lyse, svampede sandwichbrød. Indtil nu har Abrikos selv bagt brødet dagligt, men med deres succes har man måtte erkende at kapaciteten ikke står mål med efterspørgslen.

“Vi er helt blæst bagover af den medvind vi oplever lige nu og vi er så glade for at opleve den interesse der er for vores sandwiches, vi har gjort os umage for at udvikle. Men vi har simpelthen ikke nok plads i vores ovne, til at bage så mange brød. Og hvor går man så hen, når ikke kvaliteten skal falde?” – siger Mathias Thomassen fra Abrikos

Svaret på det spørgsmål blev Jalm&B, hvor vores mikrobageri med kapaciteterne til stordrift kunne imødekomme Abrikos’ ønske. Ligesom os i Jalm&B, er Abrikos drevet af blandt andet økologi, at arbejde med lokale råvarer og fødevareproduktion i cirkulære klæder, og derfor så vi et samarbejde som en ære.

“En stor del af vores berettigelse, er de partnerskaber vi med stolthed indgår! At gå sammen med Abrikos om at lave det ultimative sandwichbrød har været en fed proces og vi er så stolte af resultatet!” – udtaler Mads Lundén Hermansen fra Jalm&B

Et hvidt, saftigt Pain de Mie-brød med kartoffel og en smule surdej er resultatet af samarbejdet – er du nysgerrig på at smage, kan du lægge vejen forbi Abrikos i Nørregade i København eller på tagterrassen på 2. sal i Magasin du Nord hele sommeren.