fbpx

Bette's Salsiccia Burger

Daniel Hartvig fra den populære café Bette har skabt en fantastisk Salsiccia Burger, hvor vores brioche burgerboller får æren af at omfavne det perfekt fedtede fyld.

Ingredienser:

Salsiccia:

  • 400 g skinkeschnitzel-kød
  • 200 g svinebryst uden svær
  • 30 g lardo (italiensk svinespæk)

Krydderier:

  • 1 fed hvidløg, revet
  • 1 tsk fint salt
  • 1 tsk fennikelfrø stødt

Tartarsauce:

  • 65 g mayonnaise
  • En håndfuld syltede drueagurker/cornichoner, finthakket
  • 2-3 stilke purløg, finthakket
  • 2-3 stilke estragon, finthakket
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk hvidvins eddike

Tilbehør:

  • Icebergsalat, snittet
  • Rødløg, skåret i tynde skiver
  • Syltede drueagurker, skåret i skiver
  • Cheddarost, skiver
  • 4 Jalm&B brioche burgerboller

Ekstra:

  • 200 g talent og kærlighed

Sådan gør du:

Forberedelse af Salsiccia:

Hak skinkeschnitzelkødet, svinebrystet og lardo i en kødhakker eller med en skarp kniv, hvis ikke du ejer en kødhakker. Bland det hakkede kød med revet hvidløg, fint salt og fennikelfrø. Ælt godt, indtil krydderierne er jævnt fordelt i kødet.

Tartarsauce:

Bland mayonnaise, finthakkede syltede drueagurker, purløg, estragon, dijonsennep og eddike i en skål. Rør godt rundt, indtil alle ingredienserne er jævnt fordelt.

Tilberedning af burgerne:

Form kødet til fire burgerbøffer i ønsket størrelse. Steg bøfferne på en grill eller i en pande over middelhøj varme, indtil de er gennemstegte.

Sammensætning af Burgerne:

Rist brioche-burgerbollerne let på skæresiden. Tilføj et lag tartarsauce på bollens under- og overside. Læg en bøf på hver underbolle. Top med cheddarost, så den smelter let over den varme bøf. Læg en skive icebergsalat, nogle skiver rødløg og syltede drueagurker på bøffen. Læg overbollen på toppen.

Velbekomme!