fbpx

Fairfax Sandwich

Vores version af den ikoniske Fairfax-sandwich fra restaurantkæden Eggslut! Med cremet æg, spicy mayonnaise og skarp cheddar bliver denne sandwich en succes på brunchbordet. I denne opskrift har vi udskiftet den karamelliserede løg med bladspinat for en friskere smag, og i stedet for brioche burgerboller anvender vi vores populære Potato Buttermilk Burgerboller før en afstemt balance mellem syrlighed, salt og sødme!

Ingredienser (2 sandwich)

2 stk. Jalm&B Potato Buttermilk Burgerboller

1/2 dl mayonnaise

2 spsk valgfri chilipasta

1 pakke bladspinat

4 æg

2 skiver lagret cheddarost

2 spsk smør

Bland mayonnaise og chilipasta sammen efter smag, og sæt blandingen til side. Del burgerbollerne i to og steg snitfladen i smør. Læg dem til side. Steg bladspinaten på høj varme i den samme pande, indtil den er lige akkurat tilberedt. Læg den til side.

Sænk varmen på panden, pisk æggene og steg dem langsomt til en blød omelet. Når omeletten næsten er stivnet, top den med cheddarost og fold den ene side over. Del den på midten.

Spred chilimayonnaisen på bunden af burgerbollen, læg derefter omeletten, spinaten og til sidst burgerbollens top med mere chilimayonnaise!

Flere opskrifter fra Jalm&B