fbpx

French Toast med blommer

En perfekt start på weekendmorgenen og en fremragende måde at bruge gammelt brød på! Server dem friskstegt med varme blommer, kold mascarpone og flormelis på toppen. Et tip: Brug ægte vanilje i cremen, det gør en stor forskel

Ingredienser (2 portoner)

2 skiver Jalm&B Artisan Brødskiver, ca. 1,5 cm tykke

2 æg

1 dl fløde

1 dl mælk

1/2 dl rørsukker

1 spsk kanel

1 spsk kardemomme

1 vaniljestang

5 blommer

1 dl ahornsirup

2 spsk smør

Flormelis til at drysse på toppen

 

Pisk æggene med sukker, kanel, kardemomme og vanilje, indtil de er luftige. Pisk derefter fløde og mælk i, indtil det bliver en glat creme. Sæt det til side.

Del blommerne i halve og fjern stenen. Steg blommerne i en tør, varm pande, indtil de er let brune. Skru ned for varmen og tilsæt sirup. Lad det koge ind i cirka 5 minutter til det er reduceret lidt.

Dyp brødskiverne i cremen i cirka 3 minutter indtil de er gennemblødte. Steg dem ved middelhøj varme i smør, indtil brødet er sprødt, og indersiden er cremet. Server med varme blommer og drys flormelis på toppen!

Flere opskrifter fra Jalm&B