Koreansk svampefyld til burger
Fyld din burger med en cremet, umami-rig svampeblanding hvor smagene i saucen leder tankerne mod det koreanske køkken. Her får du Jalm&B’s opskrift på en stærkt vanedannende måde at fylde sin burger.
Ingredienser
- 1 pk. Jalm&B Potato Buttermilk burgerbolle
- Smør til stegning
- Din yndlings-mayonnaise
- Sprød salat eller fintsnittet kål
Grøntsager
1 aubergine
200 g østershatte
1 løg
1 fed hvidløg
Salt
Olivenolie
Sauce
1 spsk. gochujang
1 dl sesamolie
1 dl soya
50 g brun farin
4 spsk ketchup
0,5 dl risvineddike
1 spsk. Maizena
Sådan gør du:
Grøntsagsfyld
Skær auberginen i tern, drys salt over stykkerne og lad dem dryppe af i en sigte.
Pluk svampene i grove stykker og hak løg og hvidløg groft.
Steg herefter de drænede auberginestykker, svampe, løg og hvidløg i olivenolie.
Sauce
Kom alle ingredienserne til saucen i en gryde og kog det op til saucen tykner.
Kom grøntsagsblandingen i saucen, halvér burberbollerne og steg dem gyldne i smør inden servering. Smør bollen med din favorit-mayonnaise, fyld svampefyldet i og top med sprød salat.
Velbekomme