fbpx

Koreansk svampefyld til burger

Fyld din burger med en cremet, umami-rig svampeblanding hvor smagene i saucen leder tankerne mod det koreanske køkken. Her får du Jalm&B’s opskrift på en stærkt vanedannende måde at fylde sin burger.  

Ingredienser

  • 1 pk. Jalm&B Potato Buttermilk burgerbolle
  • Smør til stegning
  • Din yndlings-mayonnaise 
  • Sprød salat eller fintsnittet kål

Grøntsager

1 aubergine
200 g østershatte
1 løg
1 fed hvidløg
Salt
Olivenolie

Sauce

1 spsk. gochujang
1 dl sesamolie
1 dl soya
50 g brun farin
4 spsk ketchup
0,5 dl risvineddike
1 spsk. Maizena

Sådan gør du:

Grøntsagsfyld

Skær auberginen i tern, drys salt over stykkerne og lad dem dryppe af i en sigte.

Pluk svampene i grove stykker og hak løg og hvidløg groft.

Steg herefter de drænede auberginestykker, svampe, løg og hvidløg i olivenolie.

Sauce

Kom alle ingredienserne til saucen i en gryde og kog det op til saucen tykner.

 

Kom grøntsagsblandingen i saucen, halvér burberbollerne og steg dem gyldne i smør inden servering.  Smør bollen med din favorit-mayonnaise, fyld svampefyldet i og top med sprød salat. 

 

Velbekomme

Flere opskrifter fra Jalm&B