fbpx

Reuben Sandwich

En klassiker blandt sandwiches, opfundet i 1925 på Omaha’s Blackstone Hotel i Nebraska af købmanden Reuben Kulakofsky! “The Reuben” består af tynde skiver af saltkød eller pastrami, masser af surkål, schweizisk ost og russisk dressing. En fantastisk blanding af mayonnaise, peberrod og chilisauce. Et perfekt måltid, uanset om det er til frokost, middag eller natmad!

Ingredienser (2 sandwich)

4 skiver Jalm&B Artisan Brødskiver, ca. 1 cm tykke

300 g sauerkraut – afdryppet

4 skiver emmentalerost

200 g skiver af saltkød, alternativ pastrami

1 dl mayonnaise

1 tsk tabasco

1 spsk ketchup

1 spsk Worcestershiresauce

1 spsk revet peberrod

2 skalotteløg – fint hakket

2 spsk smør

Salt og peber

 

Bland mayonnaise, tabasco, ketchup, Worcestershiresauce, revet peberrod og fint hakket skalotteløg til en dressing. Smag til med salt og peber, og sæt den til side.

Læg brødskiverne ud og fordel dressingen jævnt. Topp derefter med ost, tynde skiver saltkød og til sidst rigeligt sauerkraut, og læg låget på.

Steg dem langsomt i smør på begge sider, indtil de er gyldenbrune. Sæt sandwichene i en ovn, der er forvarmet til 200 grader, indtil osten er smeltet, og alt er varmt.

Tag dem ud, del dem midt over, og server straks!

Flere opskrifter fra Jalm&B