fbpx

BLT-burger

BLT = bacon, lettuce, tomato eller på godt dansk, bacon, salat og tomat. En klassiker blandt amerikanske sandwich-klassikere, som vi nu har opgraderet i en burgerversion, og det bliver den bestemt ikke ringere af! Med så få ingredienser kan vi på det varmeste anbefale at du finder det bedste indenfor hver råvare, det kan altså smages! 

Ingredienser (2 burgere)

2 stk. Jalm&B Potato Buttermilk burgerbolle

Smør til stegning

Et par solmodne tomater, gerne flere farver 

Et par blade sprød salat, f.eks. hovedsalat, romaine eller hjertesalat

God bacon, eksempelvis en tørsaltet fra din lokale slagter 

Mayo, hjemmerørt hvis du er i det humør 

 

Sådan gør du:

Rist bacon på en pande til den er så sprød, som du ønsker den – vi syntes den er ved at være der, når den kan stå selv, ret ud i luften efter stegning. Lad dryppe af på papir. 

Skær tomater i skiver og vask salat. 

Skær burgerbollerne over, rist på skærefladen på en pande med brusende smør i et par minutter. 

Smør bollen med mayonnaise og fyld med skiver af tomat, sprød salat og masser af bacon. 

As simple as it gets – velbekomme

Flere opskrifter fra Jalm&B