Ingredienser
- 1 pk. Jalm&B Brioche Burgerboller
- Salat
Braiseret gris
- 1 nakkefilet
- 4 spsk. sennep
- 2 spsk. spidskommen
- 1 chili
- 200 g brun farin
- Salt og peber
- Olivenolie
- Æblemost
- Øl
Mayonnaise
- 2 æggeblommer
- 1 spsk. sennep
- 1 spsk. æbleeddike
- 1/2 L vindruekerneolie
- Peberrod
- Salt og peber
Løgringe
- 3 Zittaurløg
- Hvedemel
- 2 æg
- Rasp
- ½ L vindruekerneolie
Sådan gør du
Gnid kødet godt med sennep, krydderier, olivenolie, salt og peber. Brun det godt af i ovnen på 250 grader i 15-20 min. Dæk det med halv øl og halv most og skru ned til 85 grader. Sørg for at have låg på. Steg videre i ca. 8-10 timer. Tag kødet op og reducer lagen indtil den har en god kraftig smag. Kødet plukkes i grove stykker og vendes med lagen.
Mayonnaise:
Pisk æggeblommer, æbleeddike, salt og peber godt sammen. Tilsæt olien løbende så der opnås en god tyk konsistens. Riv godt med frisk peberrod i.
Løgringe:
Skær løgene i ringe på ca. ½ cm og kom i koldt vand i ca. 10 minutter.
Afdryp herefter løgene og vend da i hvedemel, æg og rasp.
Fritér løgringene i vindruekerneolie på ca. 170 grader til de er gyldne.
Halver burgerbollerne og grill dem i ovn eller på grill, smør med mayonnaise, anbring salatbladet og vær generøs med gris og løgringe.
Haps