fbpx

Burger med rødbedefyld

Sødme fra bagt rødbede samt sprødhed og syre fra sauerkraut mødes i denne burger, som meget vel kan blive din nye favorit. 

Ingredienser (2 burgere)

2 stk. Jalm&B Potato Buttermilk burgerbolle

Smør til stegning

400 g rødbeder

100 g sauerkraut eller surkål

½ bundt dild

1 håndfuld plukket bredbladet persille

1 spsk. hakket purløg

1 håndfuld blandede spiselige blomster

Mayo

Olivenolie

Balsamico

Smør

Salt

Peber

Sådan gør du:

Rødbeder

Skræl rødbederne og skær dem i tynde skiver, ca. ½ cm, og kom dem på en bageplade. Vend dem med olie, balsamico, salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 20 min. til de bløde.

 

Hak persille og dild og vend blandingen med purløg og spiselige blomster.

Halver burgerboller, smelt smør på en pande til det bruner og steg kort burgerbollerne på skærefladen. Lad dem køle en smule af.

Smør burgerbollerne med mayo, åbn et glas surkål (eller lav surkålen selv) og kom først surkål, herefter de bagte rødbeder og slut af med urteblandingen.

Velbekomme

Flere opskrifter fra Jalm&B