Burger med rødbedefyld
Sødme fra bagt rødbede samt sprødhed og syre fra sauerkraut mødes i denne burger, som meget vel kan blive din nye favorit.
Ingredienser (2 burgere)
2 stk. Jalm&B Potato Buttermilk burgerbolle
Smør til stegning
400 g rødbeder
100 g sauerkraut eller surkål
½ bundt dild
1 håndfuld plukket bredbladet persille
1 spsk. hakket purløg
1 håndfuld blandede spiselige blomster
Mayo
Olivenolie
Balsamico
Smør
Salt
Peber
Sådan gør du:
Rødbeder
Skræl rødbederne og skær dem i tynde skiver, ca. ½ cm, og kom dem på en bageplade. Vend dem med olie, balsamico, salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 20 min. til de bløde.
Hak persille og dild og vend blandingen med purløg og spiselige blomster.
Halver burgerboller, smelt smør på en pande til det bruner og steg kort burgerbollerne på skærefladen. Lad dem køle en smule af.
Smør burgerbollerne med mayo, åbn et glas surkål (eller lav surkålen selv) og kom først surkål, herefter de bagte rødbeder og slut af med urteblandingen.
Velbekomme