fbpx

Jalm&B om English Muffins…

Jalm&B’s English muffins kan bruges ved alle dagens måltider, søde eller salte. Denne opskrift egner sig bedst til morgenbordet som et ægte morgenburger.

Sådan gør du

Steg ægget af i olie og smør i et par minutter. Bacon steges indtil sprødt. Skær tomater i skiver og steg af i baconfedtet fra panden. Vend dernæst spinaten hurtigt på panden. Vrid English Muffin fra hinanden og pensl med lidt smeltet smør. Rist i ovnen, til de er gyldenbrune.

Så skal du bare samle sandwichen! 

Ketchup:

Snit æble og hvidløg fint. Hæld olivenolie i en gryde og svits æble og hvidløg en smule af. Kom dernæst resten af ingredienserne i og kog op. Skru ned og lad det simre i ca. 40 minutter ved lav varme.

Ingredienser

  • 1 pk. Jalm&B English Muffins
  • 1 æg
  • 50 g bacon
  • 1 tomat
  • 1 håndfuld spinat

Ketchup

  • ½ glas Polpa di Pomodoro/hakkede tomater af høj kvalitet
  • 1 friskt, syrligt æble
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl hvidvinseddike
  • 50 g rørsukker
  • En sjat god olivenolie
  • Salt
  • Peber

Skriv et svar