Jalm&B om English Muffins…
Jalm&B’s English muffins kan bruges ved alle dagens måltider, søde eller salte. Denne opskrift egner sig bedst til morgenbordet som et ægte morgenburger.
Sådan gør du
Steg ægget af i olie og smør i et par minutter. Bacon steges indtil sprødt. Skær tomater i skiver og steg af i baconfedtet fra panden. Vend dernæst spinaten hurtigt på panden. Vrid English Muffin fra hinanden og pensl med lidt smeltet smør. Rist i ovnen, til de er gyldenbrune.
Så skal du bare samle sandwichen!
Ketchup:
Snit æble og hvidløg fint. Hæld olivenolie i en gryde og svits æble og hvidløg en smule af. Kom dernæst resten af ingredienserne i og kog op. Skru ned og lad det simre i ca. 40 minutter ved lav varme.
Ingredienser
- 1 pk. Jalm&B English Muffins
- 1 æg
- 50 g bacon
- 1 tomat
- 1 håndfuld spinat
Ketchup
- ½ glas Polpa di Pomodoro/hakkede tomater af høj kvalitet
- 1 friskt, syrligt æble
- 2 fed hvidløg
- 1 dl hvidvinseddike
- 50 g rørsukker
- En sjat god olivenolie
- Salt
- Peber