Jalm&B’s klassiske hotter med det hele
En hotter med det hele, tak! Vi går klassisk til værks i denne opskrift med fokus på gode råvarer, hvor det hele starter med et økologisk, smørfyldt brioche pølsebrød med smør fra Thise og æg fra fritgående høns.
Sådan gør du
Syltet Agurk
Skær agurkerne i tynde skiver. Læg dem i en sigte og drys en smule salt over. Flæk chilien på langs og skrab kornene ud. Kom agurker og chili i et syltetøjsglas. Kog resten af ingredienserne op i et par minutter og hæld over agurkerne.
Remoulade
Hak cornichoner, kapers og pickles. Rør mayo og sennep og vend sammen med grøntsagerne. Tilsæt karry og gurkemeje. Smag til med salt og peber.
Ketchup
Snit æble og hvidløg fint. Hæld olivenolie i en gryde og svits æble og hvidløg en smule af. Kom dernæst resten af ingredienserne i og kog op. Skru ned og lad det simre i ca. 40 minutter ved lav varme.
Ristede løg
Varm olien op til ca. 165-75 grader. Vend løgene i mel, og hæld dem derefter i ønskebrønden til de er gyldne. Tag løgene op og læg dem på et stykke køkkenrulle og dup dem af for olie.
Smid pølserne på grillen eller panden og lun dine pølsebrød. Velbekomme!
Ingredienser
- 1 pakke Jalm&B Brioche Pølsebrød
Syltet Agurk
- 1 stk. agurk
- ½ stk. chili medium stærk
- 10 stk. peberkorn
- 1 stk. laurbærblad
- 0,4 kg sukker
- 0,4 L hvidvinseddike
- 0,4 L vand
- Salt
Remoulade
- 3 dl mayonnaise
- 2 spsk. Dijon sennep
- 6 stk. cornichoner
- 2 spsk. kapers
- ½ glas pickles
- 2 tsk. gurkemeje
- 2 tsk. karry
- Salt og peber
Ketchup
- ½ glas Polpa di Pomodoro/hakket tomater af høj kvalitet
- 1 stk. friskt, syrligt æble
- 2 fed hvidløg
- 1 dl hvidvinseddike
- 50 g rørsukker
- En sjat god olivenolie
- Salt og peber
Ristede løg
- 3 stk. zittauerløg
- Hvedemel
- Olie til friture