fbpx

Opskrift på rasp

Har du tørt brød liggende hjemme i brødskabet, så er det nemt, at lave det om til rasp. Alt hvad du skal bruge er blot det tørre brød, et rivejern eller en foodprocessor, olie og salt.

 

Ingredienser

  • Tørt brød
  • Olie
  • Salt

 

Vi elsker, at genbruge det brød, vi har tilovers. Ja, vi er faktisk gået så vidt, at vi har lavet en is ud af vores overskydende brød fra bageriet. Læs mere om Salty Caramel Sourdough og find den i din lokale Irma.

Sådan gør du 

Rasp af gammelt brød

Forvarm ovnen på 150 grader varmluft.

Riv dit tørre brød på et rivejern eller giv det en tur i foodprocessoren til der blot er større krummer tilbage. Du bestemmer selv, hvilken struktur dit rasp skal have.

Fordel brødkrummerne på en bageplade med bagepapir og drys med olie og salt.

Sæt bagepladen i ovnen og giv det 20-40 minutter alt efter hvor små stykker du har revet brødet i. Hold løbende øje.

Når raspen har fået farve og er knasende sprød, så er den færdig.

 

Tip!

Kniber det med tiden? Så læg dit tørre brød i fryseren. Riv det frosne brød på rivejernet – det er oftest lettere at rive, når det er frosset. 

Flere opskrifter fra Jalm&B