Jalm&B’s semla med matcha

Vi elsker vor kære naboers geniale bagværk, som førhen (for danskere), eksklusivt kunne nydes for enden af den røde bakke i Isaberg i den store café med de mange langborde. Nu findes den på hvert et gadehjørne i København. Vi har lavet tre versioner med strejf af noget eksotisk, der leder tankerne til varmere tider. Denne udgave er med matcha. Velbekomme.

Ingredienser

4 stk.

Til fyldet:

  • 150 g marcipan
  • 6 dl piskefløde
  • 1 vaniljestang
  • 2-3 spsk. matcha

Sådan gør du

Skær dine Jalm&B briocheboller over.

Tag indmaden af den nederste del af bollen ud, og smuldr det i en skål.

Riv marcipan i samme skål.

Hæld 2 dl fløde i skålen og rør det sammen med en ske eller gaffel.

Fyld den nederste bolle med marcipancremen.

Flæk din vaniljestang, skrab kornene ud og kom i en skål med 4 dl fløde og 2 spiseskeer matcha.
Pisk det sammen til en let flødeskum, kom på en sprøjtepose og fyld op i briochebollen.

Sæt låg på bollen og drys med matcha.