Jalm&B om grøn pesto…
Vores friske stikkelsbærpesto med løvstikke og knasende valnødder, er et sjovt og nordisk alternativ til den klassiske grønne pesto. Perfekt til en skive nybagt surdejsbrød, i pastaretter eller salater.
Sådan gør du
Dagen før
Bland stikkelsbær og salt, og lad dem stå min. 24 timer på køl.
På dagen
Blend olie, persille og løvstikke i en blender, i ca. 3-4 min, til det får samme konsistens som pesto.
Dræn de saltede grønne stikkelsbær, og hak dem groft.
Bland stikkelsbær, urteolien, valnødder og dijonsennep, og smag til med friskhøvlet peberrod.
Ingredienser
Pesto på grønne stikkelsbær og løvstikke
- Dagen før
- 250 g grønne stikkelsbær
- 10 g salt
- På dagen
- 1 bndt. løvstikke (ca 75 g)
- 1 bndt. bredbladet persille (ca 75 g)
- 150 g olie
- 75 g hakkede valnødder
- 1 spsk. Dijon sennep
- Friskhøvlet peberrod