Jalm&B om kål og BBQ…
Tilsæt fem servietter pr. spisende i selskabet – vores BBQ burger byder på masser af snask, kålslaw og velsmag!
Sådan gør du
BBQ
Blend alle ingredienserne til en glat pasta.
Spareribs
Kog kødet i let saltet vand. Lad det simre i ca. 45 min, så kødet er mørt, men ikke falder fra hinanden.
Smør benene godt ind i marinade, og grill dem i ca. 20-30 min. Pensl dem med ekstra marinade hver gang de bliver vendt.
Spidscoleslaw
Bland skyr, creme fraiche, ketchup, sennep og paprika. Skær æblet i tern, og bland med selleri og fintsnittet spidskål. Bland grøntsagerne med dressingen og smag til med salt, citronsaft og peberrod
Spareribs
Pluk kødet fra spareribsene.
Skær Jalm og B briocheburgerbollerne over, og rist dem på skæresiden i 2-3 min. Fordel spidscoleslaw på underbollen og dæk med kød fra spareribs. Drys lidt forårsløg udover, og smør overbollen med lidt ekstra BBQ sauce.
Ingredienser
- 1 pk. Jalm&B brioche burgerboller
- 1 kg spareribs
BBQ marinade
- 200 g ketchup
- 100 g brun farin
- 100 g miso
- 100 g vand
- 4 fed hvidløg
- Skal og saft af 1 citron
- 1 tsk. røget paprika
- 100 g smør
- 4-5 kviste frisk timian
- 1 stk. zittauerløg
- 1 stk. frisk chili
- Salt
- Peber
- 1 bndt. forårsløg
Spidscoleslaw
- 300 g fintsnittet spidskål
- 100 g revet knoldselleri
- 1 stk. syrligt æble
- 100 g creme fraiche 38%
- 150 g skyr
- 2 tsk. Revet peberrod
- 2 tsk. Dijon sennep
- 2 tsk. Ketchup
- 1 tsk. Cayenne peber eller røget paprika