fbpx

Copenhagen Cooking & Food Festival

Københavns største madfestival, Copenhagen Cooking Food Festival 2019, er afviklet.

Jalm&B fik indtaget scenen på Israels Plads, afholdt workshops og deltaget i  Vigtigst af alt fik vi kommunikeret madspild, upcycling og selvfølgelig det gode håndværk. Læs mere om vores aktiviteter herunder:

Onsdag d. 28/8: Den store bageworkshop: Genbrød
Hvordan bager man det ultimative surdejsbrød med rester fra køkkenet og hævet udelukkende på vildgær? En masse bageglade gæster fik, sammen med vores madmissionærer Rasmus og Marko, hænderne i surdejen til en snak om madspild, fermentering og nordisk korn.

Onsdag d. 28/8: Smagsmagerne
En gruppe af tre unge kvinder, heriblandt Jalm&B’s egen Alexandra, der alle har taget en uddannelse inden for smagens verden, fik fortalt om deres rejse igennem køkkener, restauranter og konkurrencer. ’Ladies First’ interviewede kvinderne over et glas vino, og senere blev der rørt i gryderne, talt god og dårlig smag og uddelt smagsprøver på mad og drikke på Cooking Stage.

Fredag d. 30/8: Jalm&B x Amass: Bread Ice Cream
Marko fra Jalm&B og Matt fra den bæredygtige toprestaurant Amass præsenterede deres cirkulære samarbejde i form af Bread Ice Cream. Isen er skabt af overskudsbrød fra bageriet på Amager, og derefter bragt videre til Amass, der har transformeret brødet en fløjlsblød iscreme.

Skriv et svar