fbpx

Jalm&B om øllebrød

Hos Jalm&B betyder bæredygtighed meget – og hvilken bedre måde at  bruge sine tørre rugbrødsrester på, end at svøbe dem ind i velsmag?

Sådan gør du

Skær det værste ar rugbrøds skorpen fra. Smuldre det resterende (ca. 300 g) i en gryde, og tilsæt øl, smør, piskefløde, brun farin og sukker. lad det simre i 5-10 min, til alt rugbrødet er blevet udkogt.

Tag gryden af bluset og tilsæt chokolade, skal og saft af 1 citron og balsamico eddike.

Juster evt. med lidt extra citronsaft og sukker.

Servér med creme fraiche og bær.

Ingredienser

  • ½ Rugbrød uden skorpe (ca 300 g)
  • ½ Jacobsen Brown Ale
  • 60 g Piskefløde
  • 1 stk. citron – skal og saft
  • 50 g mørk chokolade, gerne 60-70 %
  • 30 g smør
  • 5 g Il Fornaio Balsamico
  • 75 g brun farin
  • 65 g sukker

Skriv et svar