Jalm&B om øllebrød
Hos Jalm&B betyder bæredygtighed meget – og hvilken bedre måde at bruge sine tørre rugbrødsrester på, end at svøbe dem ind i velsmag?
Sådan gør du
Skær det værste ar rugbrøds skorpen fra. Smuldre det resterende (ca. 300 g) i en gryde, og tilsæt øl, smør, piskefløde, brun farin og sukker. lad det simre i 5-10 min, til alt rugbrødet er blevet udkogt.
Tag gryden af bluset og tilsæt chokolade, skal og saft af 1 citron og balsamico eddike.
Juster evt. med lidt extra citronsaft og sukker.
Servér med creme fraiche og bær.
Ingredienser
- ½ Rugbrød uden skorpe (ca 300 g)
- ½ Jacobsen Brown Ale
- 60 g Piskefløde
- 1 stk. citron – skal og saft
- 50 g mørk chokolade, gerne 60-70 %
- 30 g smør
- 5 g Il Fornaio Balsamico
- 75 g brun farin
- 65 g sukker