fbpx

Jalm&B om English Muffins…

Jalm&B’s English muffins kan bruges ved alle dagens måltider. I dette tilfælde har vi lavet en opskrift på en sød udgave med chunky peanutbutter, modne, søde ferskner og syrlige blåbær.

Sådan gør du

Skær ferskenerne i små både.
Smelt sukker på en pande, til den bliver en lys karamel. Tilsæt smør og vand, så karamellen bliver opløst. Tilsæt ferskenbådene og en knivspids salt, og tilbered dem i 1-2 min ved medium varme. Tilsæt blåbær når panden tages af varmen.

Vrid English Muffins fra hinanden, og pensl med lidt smør. Rist til de er gyldenbrune.
Smør English muffin med peanutbutter og fordel de karamelliserede frugter oven på. Drys med ristede kokosflager og servér.

 

Ingredienser

  • 1 pk. English Muffins
  • Smør til ristning
  • 150 g chunky peanutbutter
  • 2 stk. fersken
  • 100 g sukker
  • 30 g smør
  • 30 g vand
  • 100 g friske blåbær
  • 50 g ristede kokosflager
  • Salt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.