Jalm&B om English Muffin med svampe…
Jalm&B’s English muffins kan bruges ved alle dagens måltider, søde eller salte. Nyd denne udgave fyldt med umami fra blandede, stegte svampe og en løbende æggeblomme, beklædt af en saftig, luftig English muffin med masser af surdej. Velbekomme.
Sådan gør du
Pluk eller skær svampene i grove stykker. Varm olien på en pande og brun svampene godt af ved hård varme. Tilsæt din friskost og creme fraiche og steg det sammen med svampene, til det får en ensartet, cremet konsistens. Smag til med salt, peber, citronskal og -saft. Snit purløgene fint og vend det sammen med svampecremen.
Bræk de fire English muffins fra hinanden med en gaffel, ved at prikke hul langs hele siden, eller skær dem over med en kniv, og rist dem gyldne på en brødrister eller i ovnen. Slå de fire æg ud, og steg dem af i lidt olie på en varm pande. Kom et par spiseskefulde af svampecremen på underdelen af en English muffin, herefter spejlægget og nogle dråber HP og Worcestershiresauce. Slut af med lidt mere purløg, og den anden del af muffinen.
Ingredienser
- 1 pk. Jalm&B English Muffins
- 200 g blandede svampe
- (fx kejserhatte, shiitake, kantareller, portobello, champignon)
- 50 g friskost
- 2 spsk. Olivenolie
- 1 spsk. Creme fraiche 38%
- ½ bndt. Purløg
- 4 økologiske æg
- HP sauce
- Worcestershire sauce
- Skal og saft af ½ citron
- Salt og peber